Portfolio

Grafik s praxí více jak 22 let

Vítejte v mém grafickém studiu, kde se vizuální myšlenky stávají nekonečným polem kreativity.

Jsem váš grafik a fotograf s více než jednou dekádou zkušeností na volné noze a celkově 22 lety praxe v oboru. Mým cílem je přinášet kreativní a vizuálně poutavá řešení do vašeho života či firemního prostředí. Během mé dlouhé kariéry jsem působil jako grafik pro DTP i jako kreativec pro různé firmy, což mi poskytlo pestrou škálu zkušeností.


Na základě osobního setkání nebo online konzultace prozkoumám vaše potřeby a cíle, abychom společně mohli vytvořit optimální řešení. Detailně projdeme všechny možnosti a diskutujeme o tom, co by bylo pro vás nejlepší a jak bychom mohli efektivně realizovat vaši zakázku. Pro nás je klíčové, aby každá zakázka splňovala veškeré očekávání, a tak zajistíme, že každý projekt bude kompletní a precizně zpracován.

Pokud klient přichází s omezenou představou o výsledném produktu, rád s vámi proberu všechny možnosti a poskytnu doporučení. Naše služby zahrnují širokou škálu, od vytváření loga až po realizaci vizitek, bannerů, reklam, infografik, svatebních oznámení, webových stránek, katalogů nebo časopisů. Každý klient má svůj vlastní profil na Google Disku, kde ukládáme veškerá data, což nejen usnadňuje rychlou spolupráci, ale zajišťuje i bezpečné a efektivní sdílení informací.

Časopisy a noviny

ccccc

Vizitky, pohlednice, letáky a podobně…

Loga

Infografiky

Knihy – obálka a vnitřek